fbpx

Steun Cappella Amsterdam

Uw donatie klinkt door in de (koor)muziekwereld.

Onze gepassioneerde koorleden zingen meesterwerken op het allerhoogste niveau. Voor de continuïteit van Cappella Amsterdam, het behoud van onze unieke klank en de realisatie van afwisselende programma’s zijn wij altijd op zoek naar nieuwe donateurs.

Het verleden heeft bewezen dat een donatie aan Cappella Amsterdam hoorbare resultaten oplevert: van nieuwe (koormuziek)compositieopdrachten tot het uitbrengen van nieuwe cds. Met uw hulp kunnen wij dit blijven doen.

Uw donatie maakt het verschil
Helpt u ons? Onze zangers zullen altijd baat hebben bij uw donatie, want u draagt bij aan het uitvoeren van een programma of het opnemen van een album waarbij de zangers worden betaald. En daarmee maakt uw donatie impact.

Schenken fiscaal aftrekbaar
Cappella Amsterdam is een ANBI, een Algemeen Nut Beogende Instelling. Daarom kunt u onder bepaalde voorwaarden uw schenking aan Cappella Amsterdam aftrekken van uw inkomstenbelasting.

Voor eenmalige schenkingen geldt een drempel van 1% van uw belastbaar inkomen. Cappella Amsterdam is bovendien een culturele ANBI, en dat levert nog eens éxtra belastingvoordeel op. Bij uw aangifte mag u uw schenking namelijk met een factor 1,25 vermenigvuldigen. De Belastingdienst accepteert zo dat u meer aftrekt dan u eigenlijk heeft geschonken. Bijvoorbeeld: als u € 100,- geeft aan Cappella Amsterdam, kunt u € 125,- in aftrek brengen.

Hoe kunt u de koorleden van Cappella Amsterdam steunen?
Een bedrag schenken aan Cappella Amsterdam kunt u eenvoudig online doen. U bepaalt zelf welk bedrag u overmaakt en of u dat eenmalig of periodiek doet.

Eenmalige donatie

Wilt u ons koor eenmalig ondersteunen met een bijdrage? Dit kan op verschillende manieren:

  • Via Tikkie;
  • Schenkingen kunnen worden overgemaakt naar: NL19ABNA0492653615 t.n.v. Stichting Cappella Amsterdam o.v.v. ‘donatie’;
  • Via de ‘eenmalige donatie’ knop hieronder.

Bij donatie via Tikkie en bij donatie via directe overschrijving ontvangen wij uw contactgegevens niet. Indien u een bevestiging van ontvangst in goede orde wenst, e-mailt u alstublieft info@cappellaamsterdam.nl.

Steun ons koor met een eenmalige donatie

Jaarlijkse donatie

Vrienden van Cappella Amsterdam

Samen met onze vrienden delen wij onze passie voor koormuziek. Vrienden zijn betrokken bij Cappella Amsterdam. Dicht bij de muziek, de musici en de beleving met elkaar. Zo organiseren wij één of meer vriendenrepetities per jaar. Word nu ook vriend en doneer (bedragen vanaf €50,- per jaar). Als blijk van waardering ontvangt u één keer per jaar een uitnodiging voor een vriendenbijeenkomst, exclusief toegankelijk voor vrienden. Uiteraard kunt u uw donatie opzeggen te allen tijde via info@cappellaamsterdam.nl of 020 519 1866.

Word vriend


Partner

We kennen ook Partners van Cappella Amsterdam voor bedragen vanaf €150,- per jaar. Als blijk van waardering ontvangt u één keer per jaar een uitnodiging voor een vriendenbijeenkomst, exclusief toegankelijk voor vrienden. Daarnaast bieden wij u graag twee vrijkaarten per jaar aan. Hiervoor ontvangt u een aparte uitnodiging waarbij Cappella Amsterdam de datum van het concert kiest.

Word partner


Arvo Pärt Kring

Leden van de Arvo Pärt Kring hebben een nauwe betrokkenheid bij het koor. Samen zorgen ze ervoor dat Cappella Amsterdam zijn markante klankkleur kan behouden. Zij geven een jaarlijkse bijdrage vanaf €500,- en ontmoeten onder meer de koorzangers. Naast de jaarlijkse uitnodiging voor de vriendenrepetitie krijgen leden van de Arvo Pärt Kring een uitnodiging voor een besloten borrel en ontmoeting met koor en dirigent. Daarnaast ontvangt u als blijk van waardering een gratis gesigneerd exemplaar van iedere nieuwe cd van Cappella Amsterdam.

Word lid van de Arvo Pärt Kring

Nalaten

Stichting Cappella Amsterdam wil de luisteraars van nu maar ook die van de toekomst raken met koormuziek. U kunt ons daarbij helpen door Stichting Cappella Amsterdam in uw testament op te nemen. Wij stellen iedere gift van harte op prijs, van klein tot groot.

Meer informatie

Steun Cappella Amsterdam