Steun Cappella Amsterdam

Draagt u Cappella Amsterdam ook een warm hart toe? Steun ons. Met uw steun kunnen wij ons laten horen.

De zangers van Cappella Amsterdam zijn net als alle andere musici ZZP’ers. Nu worden onze zangers extra hard getroffen. Voor onze musici is het gemis van de concerten zeer groot.

Geen ondersteuning vanuit het rijk
Als organisatie konden wij geen aanspraak maken op de 300 miljoen die eerder was vrijgegeven. Dit geld ging naar rijksgesubsidieerde instellingen. Cappella Amsterdam komt daarom niet in aanmerking voor deze (extra) ondersteuning. Gelukkig redden we het financieel net, maar hebben we onvoldoende vermogen om de koorleden financieel te ondersteunen.

Uw donatie maakt het verschil
Helpt u ons? Onze zangers zullen altijd baat hebben bij uw donatie, want u draagt bij aan het uitvoeren van een programma of het opnemen van een album waarbij de zangers worden betaald. En daarmee maakt uw donatie impact.

Schenken fiscaal aftrekbaar
Ook eenmalige schenkingen is nu een mogelijkheid. Cappella Amsterdam is een culturele ANBI. Dat betekent dat u bij de Belastingdienst deze gift mag aftrekken, namelijk 1,25 keer het bedrag van de gedane gift in aanmerking nemen voor de giftenaftrek. Bijvoorbeeld: als u € 100,- geeft aan Cappella Amsterdam, kunt u € 125,- in aftrek brengen.

Hoe kunt u de koorleden van Cappella Amsterdam steunen?

  • Schenkingen kunnen worden overgemaakt naar: NL19ABNA0492653615 t.n.v. Stichting Cappella Amsterdam o.v.v. ‘donatie’;
  • Via Tikkie;
  • Via de ‘eenmalige donatie’ knop hieronder.

Eenmalige donatie

Wilt u ons koor eenmalig ondersteunen met een bijdrage? Dit kan via de onderstaande knop, waarbij u eenmalig een digitale machtiging afgeeft.

Steun ons koor met een eenmalige donatie

Jaarlijkse donatie

Vrienden van Cappella Amsterdam

Samen met onze vrienden delen wij onze passie voor koormuziek. Vrienden zijn betrokken bij Cappella Amsterdam. Dicht bij de muziek, de musici en de beleving met elkaar. Zo organiseren wij één of meer vriendenrepetities per jaar. Word nu ook vriend en doneer (bedragen vanaf €50,- per jaar).
Als blijk van waardering ontvangt u één keer per jaar een uitnodiging voor een vriendenbijeenkomst, exclusief toegankelijk voor vrienden.

Word vriend


Partner

We kennen ook Partners van Cappella Amsterdam voor bedragen vanaf €150,- per jaar. Als blijk van waardering ontvangt u één keer per jaar een uitnodiging voor een vriendenbijeenkomst, exclusief toegankelijk voor vrienden. Daarnaast bieden wij u graag twee vrijkaarten per jaar aan. Hiervoor ontvangt u een aparte uitnodiging waarbij Cappella Amsterdam de datum van het concert kiest.

Word partner


Arvo Pärt Kring

Leden van de Arvo Pärt Kring hebben een nauwe betrokkenheid bij het koor. Samen zorgen ze ervoor dat Cappella Amsterdam zijn markante klankkleur kan behouden. Zij geven een jaarlijkse bijdrage vanaf €500,- en ontmoeten onder meer de koorzangers. Naast de jaarlijkse uitnodiging voor de vriendenrepetitie krijgen leden van de Arvo Pärt Kring een uitnodiging voor een besloten borrel en ontmoeting met koor en dirigent, waarbij we natuurlijk ook voor u zullen zingen. Daarnaast ontvangt u als blijk van waardering een gratis gesigneerd exemplaar van iedere nieuwe cd van Cappella Amsterdam.

Word lid van de Arvo Pärt Kring

Nalaten

Cappella Amsterdam opnemen in uw testament is een mooie manier om koormuziek door te geven aan volgende generaties. Er zijn meerdere mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor of met uw notaris.

Neem contact op

Steun Cappella Amsterdam