Steun ons

Cappella Amsterdam raakt mensen door een eigen klank. Gepassioneerde koorleden zingen meesterwerken voor een breed publiek op het allerhoogste niveau, in binnen- én buitenland. Voor de continuïteit van Cappella Amsterdam, het behoud van onze unieke klank en de realisatie van afwisselende programma’s zijn wij altijd op zoek naar donateurs. Word nu ook onze vriend!

Eenmalige donatie

Wilt u ons eenmalig ondersteunen met een bijdrage? Aanmelden kan met de onderstaande knop, waarbij u een digitale eenmalige machtiging afgeeft.

Steun ons met een eenmalige donatie

Jaarlijkse donatie

Vrienden van Cappella Amsterdam

Samen met onze vrienden delen wij onze passie voor koormuziek. Vrienden zijn betrokken bij Cappella Amsterdam. Dicht bij de muziek, de musici en de beleving met elkaar. Zo organiseren wij één of meer vriendenrepetities per jaar. Word nu ook vriend en doneer (bedragen vanaf €50,- per jaar).
Als blijk van waardering ontvangt u één keer per jaar een uitnodiging voor een vriendenbijeenkomst, exclusief toegankelijk voor vrienden.

Word vriend


Partner

We kennen ook Partners van Cappella Amsterdam voor bedragen vanaf €150,- per jaar. Als blijk van waardering ontvangt u één keer per jaar een uitnodiging voor een vriendenbijeenkomst, exclusief toegankelijk voor vrienden. Daarnaast bieden wij u graag twee vrijkaarten per jaar aan. Hiervoor ontvangt u een aparte uitnodiging waarbij Cappella Amsterdam de datum van het concert kiest.

Word partner


Arvo Pärt Kring

Leden van de Arvo Pärt Kring hebben een nauwe betrokkenheid bij het koor. Samen zorgen ze ervoor dat Cappella Amsterdam zijn markante klankkleur kan behouden. Zij geven een jaarlijkse bijdrage vanaf €500,- en ontmoeten onder meer de koorzangers. Naast de jaarlijkse uitnodiging voor de vriendenrepetitie krijgen leden van de Arvo Pärt Kring een uitnodiging voor een besloten borrel en ontmoeting met koor en dirigent, waarbij we natuurlijk ook voor u zullen zingen. Daarnaast ontvangt u als blijk van waardering een gratis gesigneerd exemplaar van iedere nieuwe cd van Cappella Amsterdam.

Cappella Amsterdam wil een nieuwe traditie starten door jaarlijks de Kanon pokajanen van Arvo Pärt uit te voeren.
Uiteraard houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rondom deze jaarlijkse concerten.

Word lid van de Arvo Pärt Kring

Nalaten

Cappella Amsterdam opnemen in uw testament is een mooie manier om koormuziek door te geven aan volgende generaties. Er zijn meerdere mogelijkheden. Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor of met uw notaris.

Neem contact op

Steun ons