Podcast

Uw verhaal in onze podcast?

Binnenkort gaan wij van start met het opnemen van een serie podcasts waarin onder andere onze chef-dirigent Daniel Reuss in gesprek gaat met interessante gesprekspartners, over Ein deutsches Requiem van Brahms en Bachs Matthäus-Passion. De keuze is op deze twee werken gevallen omdat wij er, zeker in deze tijden, veel troost uit putten.

Heeft u, net als wij, een speciale band met (een van) deze werken en lijkt het u leuk om te horen te zijn in onze podcasts?

Deel uw mooie verhalen, gedachten, ideeën, gevoelens over deze werken, of (koor)muziek in het algemeen met een publiek dat evenveel van (koor)muziek houdt. Welke delen gaan u na aan het hart? Wilt u misschien iets vertellen over een bijzondere concertervaring of is er iets anders waar u het over wil hebben? Deel het vooral met ons. We hebben plek in onze podcast voor tientallen inzendingen!*

Als u onze podcasts wil verrijken, dan kunt u zelf een tekst inspreken met behulp van een memorecorders, die op smartphones te vinden zijn. Mocht u geen zin hebben in ‘technische rompslomp’, dan kunt u uw verhaal ook als tekst opsturen. Dan leest een koorzanger of kantoormedewerker van Cappella Amsterdam het voor.

Uw verhaal kunt u tot 15 februari sturen aan: communicatie@cappellaamsterdam.nl o.v.v. ‘Podcast’.

*Als je een bericht instuurt, geeft u Cappella Amsterdam toestemming om het audiofragment of de tekst te gebruiken en te publiceren in de podcastserie. De redactie van de podcast maakt een selectie van de inzendingen en behoudt zich het recht voor om bijdragen in te korten.