Vacature Marketing Medewerker

Cappella Amsterdam zoekt een Marketing Medewerker (ca. 0,4 fte) per direct

Cappella Amsterdam zingt op het hoogste niveau muziek die betovert en verwondert. Hiervoor heeft het koor in het recente verleden middels prijzen en in recensies de hoogste waardering gekregen. Cappella Amsterdam wil het klassieke koorrepertoire in al zijn rijkdom laten horen. Daarom brengt het koor elk jaar belangrijke koorwerken, oud en nieuw, met een bijzondere klank en met volle overgave.

Daniel Reuss (1961) is de artistiek leider van Cappella Amsterdam. Onder zijn leiding professionaliseerde het koor en groeide naar internationale faam.

Cappella Amsterdam produceert zelf a capella concerten. Daarnaast hebben wij een intensieve samenwerking met het Orkest van de Achttiende Eeuw en doen we co-producties met Asko|Schönberg en andere Nederlandse ensembles en orkesten. Cappella zingt internationaal met ensembles en werkt multidisciplinair samen met gezelschappen en organisaties als Holland Festival, Nationale Opera & Ballet en Project Wildeman. Bij harmonia mundi verschijnen vrijwel jaarlijks cd’s van Cappella Amsterdam.

Het koor zingt per seizoen circa 15 producties met in totaal circa 60 concerten in grote en kleine (concert)zalen in Nederland en daarbuiten.

Ons kantoor team werk nauw met elkaar samen en bestaat uit een productiemanager een marketing en communicatiemanager, een artistiek ontwikkelaar, een management-assistent en een zakelijk leider. Graag verwelkomen wij een nieuwe collega om ons team te versterken. Cappella Amsterdam houdt kantoor in het Muziekgebouw aan ‘t IJ in Amsterdam.In het algemeen ondersteun je op het gebied van marketing en communicatie.

Enkele veelvoorkomende taken:
• Redactie website en social media
• Bijhouden en versturen publiciteitsmateriaal naar onder meer concertzalen en andere partners
• Beheren van de CRM-database
• Voorbereiden rapportages
• Voorbereiden e-mailingen

Plaats in de organisatie
Stichting Cappella Amsterdam hanteert het bestuur + directiemodel. De zakelijk leider en artistiek leider/dirigent vormen samen de tweehoofdige leiding en zijn gezamenlijk eindverantwoordelijk naar het bestuur. De Marketing Medewerker rapporteert functioneel aan Marketing Manager en werkt nauw samen met de rest van het team. Hiërarchisch valt het kantoorteam onder de zakelijk leider.

Jouw profiel
Onze ideale Marketing Medewerker

Wij zoeken een allrounder met goede contactuele eigenschappen die graag goed werk aflevert en graag anderen ondersteunt. Je bent leergierig, zelfstandig, nauwkeurig en gericht op samenwerking. Als team steunen wij elkaar en daarbij verwachten wij ook van jou als teamlid flexibiliteit wat je taken betreft. Je gedrevenheid en leervermogen is belangrijker dan dat je alles al kunt. Je krijgt alle kans om te leren in deze rol. Bij de uiteindelijke toebedeling van taken telt mee wat jou ligt en wat je leuk vindt. Het kan soms druk zijn en dat vind je oké. Werk valt soms buiten kantoortijden door onze concerten in de avonden en weekends.

Je bent praktisch en hebt tenminste een opleiding op MBO-niveau afgerond. Je hebt interesse in en gevoel voor marketing en communicatie; je hebt interesse in klassieke muziek. Als ‘t even kan heb je al wat ervaring in de culturele sector. Je kunt met cijfers omgaan en beheerst goed je Nederlandse taal in woord en geschrift. Werken met de computer is voor jou geen probleem.

Vanwege ons diversiteitsbeleid zoeken we momenteel vooral iemand die onze culturele diversiteit versterkt en van niet Westerse afkomt is. We zoeken ook iemand die jong van geest is en in de beginfase van zijn of haar carrière zit.

Ons aanbod
We bieden een uitdagende en spannende en leerzame baan in een internationale omgeving. Het salaris is marktconform. Het betreft in eerste instantie na een proeftijd een aanstelling tot en met juni 2020. Bij succesvolle resultaten kan de aanstelling worden verlengd.

Je reactie is welkom
We zien je motivatiebrief en cv graag digitaal tegemoet via vacature@cappellaamsterdam.nl onder vermelding van je naam en ‘sollicitatie Marketing Medewerker’. Meer informatie is te verkrijgen via zakelijk leider Bas van Drooge, +31 6 57933764.

Procedure
De sollicitatieperiode sluiten we op 15 oktober, gesprekken zullen plaatsvinden in de ochtend van maandag 21 oktober. Een dagje meedraaien (betaald) op de afdeling kan onderdeel zijn van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over ons