Vacature Marketing en Management Assistent

Ons kantoor bestaat momenteel uit een productie manager, een marketing en communicatie manager, een artistiek ontwikkelaar en een zakelijk leider. Graag verwelkomen wij een nieuwe collega om ons team te versterken.

Cappella Amsterdam zoekt een Marketing en Management Assistent (ca. 0,8 fte)

Onze ideale Marketing en Management Assistent:

Wij zoeken een allrounder met goede contactuele eigenschappen die graag goed werk aflevert en graag anderen ondersteunt. Je bent leergierig, zelfstandig, nauwkeurig en gericht op samenwerking. Als team steunen wij elkaar en daarbij verwachten wij ook van jou als teamlid flexibiliteit wat je taken betreft. Je gedrevenheid is belangrijker dan dat je alles al kunt. Je krijgt alle kans om te leren in deze rol. Bij de uiteindelijke toebedeling van taken telt mee wat jou ligt en wat je leuk vindt. Het kan soms druk zijn en dat vind je oké. Werk valt soms buiten kantoortijden door onze concerten in de avonden en weekends.

Je bent praktisch en hebt tenminste een opleiding op MBO-niveau afgerond. Je hebt interesse in en gevoel voor marketing en communicatie; je hebt interesse in klassieke muziek. Als ‘t even kan heb je al wat ervaring in de culturele sector. Je kunt met cijfers omgaan en beheerst goed je Nederlandse taal in woord en geschrift. Werken met de computer is voor jou geen probleem.

Vanwege ons diversiteitsbeleid zoeken we momenteel vooral iemand die onze culturele diversiteit versterkt en van niet Westerse afkomt is. We zoeken ook iemand die jong van geest is en in de beginfase van zijn of haar carrière zit.

Download hier de volledige vacaturetekst

Comments

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Cappella Brochure 2018 2019

Bekijk onze seizoensbrochure 2018-2019!

Klik hier

Ontvang nieuws over Cappella Amsterdam