Maak onze nieuwe cd met muziek van Pärt mogelijk

“De muziek van Arvo Pärt ontroert velen.”

Cappella Amsterdam zingt graag muziek die mensen raakt. De Kanon Pokajanen van Arvo Pärt is een koorwerk dat niet alleen ontroert, maar je recht in het hart treft. Het is lastig om in woorden uit te leggen wat er zo mooi is aan de muziek van Arvo Pärt. Het is groots, melodieus, sacraal, ingetogen, lyrisch, roerend en troostend tegelijk. 

Vorig jaar zong Cappella Amsterdam bij een concert enkele delen van de Kanon Pokajanen. Na afloop kwamen vele mensen naar ons toe om te vertellen hoe prachtig zij de muziek vonden en dat zij dit graag op cd wilden meenemen. Daarom voeren we nu deze campagne op Voordekunst, om de Kanon Pokajanen op cd beschikbaar te maken.

Helpt u mee de opname van delen van de Kanon Pokajanen en de uitgave van de CD mogelijk te maken? En helpt u ons zo om deze muziek – niet alleen voor u, maar voor vele anderen – ook na de concerten in vele huiskamers te laten klinken?

Bekijk ons project op Voordekunst en help ons door te doneren én de actie door te sturen aan familie, vrienden en collegas. Alvast dank voor uw hulp! Als u tussen 2 en 6 november doneert via Voordekunst, wordt uw donatie verdubbeld door het AFK! Dus dan steunt u ons dubbel!


Als u liever direct het geld aan ons over wil maken, kan dat ook.
Dat kan op naam van: Stichting Cappella Amsterdam
IBAN: NL19ABNA0492653615
Graag onder vermelding van “Pärt cd project”.
Dan zorgen wij dat het bij dit project terecht komt. 


Een korte instructie voor het doneren via Voordekunst:

Als u op de groene button doneren drukt, dan wordt u doorgestuurd naar een pagina waarop u kan kiezen welk bedrag u wil doneren. Als u geen tegenprestatie wil, drukt u op de bovenste knop en kunt u zelf een bedrag invullen. Of u kiest wel een bedrag, bijvoorbeeld 100 euro, en klikt op de groene knop verder met doneren. Dan komt u op een volgende pagina. Daar vult u rechts uw e-mail adres in en klikt op doorgaan. Dan komt u op een pagina waarop u de betalingsmethode kiest. IDeal werkt voor de meeste banken in Nederland. Dan kiest u uw bank en drukt weer op doneren. Als het goed gaat wordt u omgeleid naar de website van de bank waarop u uw iDeal transactie kunt voltooien. 

Als u vragen heeft, schroom niet om ons te contacteren! Dat kan via publiciteit@cappellaamsterdam.nl of 020-5191866.  

Comments

Bianca 26 November 2016

Ik zoek een cd opname van het Amsterdams koor die werk van ARVO PART zingt MISSOULA. Dit moet recent werk zijn. Kunt u mij verder helpen? Dank, Bianca

Naam
E-mail*
Uw bericht
 
 
Cappella Brochure 2018 2019

Bekijk onze seizoensbrochure 2018-2019!

Klik hier

Ontvang nieuws over Cappella Amsterdam