Again and Again, Time & the Bell, Johannes-Passion

€ 67.00   

Bestellen

Dit seizoen kunt u in Utrecht meerdere concerten van Cappella Amsterdam bezoeken. Daarom bieden we u de volgende series aan waarin u een mooie bloemlezing krijgt van de muziek van Cappella Amsterdam. 

Serie B - Rang 2

€ 71 (Rang 2 i.p.v. € 86)

NB > ivm de techniek van deze website zijn er verplichte verzendkosten in onze webshop. Daarom rekenen we u 67 euro + 4 euro verzendkosten om op de 71 euro uit te komen. Als u dus 2 (of meer) series bestelt, heeft u daar per extra serie 4 euro voordeel mee :)


05.10.2018 Again and again | Pieterskerk

Mensen komen, mensen gaan en de wereld blijft altijd bestaan. Dat is het thema van Again and again, waarin de oude meester Josquin des Prez (ca. 1450/55-1521) en de hedendaagse Amerikaanse componist David Lang (en anderen) de cyclus bezingen van het leven toen en nu: van begin tot einde, van verdriet en straf tot liefde, verzoening en berusting. Een a capellaprogramma vol bezinning. Lees meer.

01.02.2019 Time and the Bell | Pieterskerk

Cappella Amsterdam geeft dit jaar vrij spel aan de jonge talentvolle dirigent Lodewijk van der Ree (1986). ‘Mijn carte blanche gaat over ruimte en tijd. De luisteraar bevindt zich op een plek van waaruit hij heden, verleden en toekomst kan overzien. Wat T.S. Eliot “the still point of the turning world” noemde.’ Door de ruimtelijke opstelling van koor en elektronica verschuift het perspectief voortdurend. Lees meer.

16.04.2019 Johannes-Passion | TivoliVredenburg

Het Orkest van de Achttiende Eeuw en Cappella Amsterdam hebben in de loop van de jaren een hechte band opgebouwd. Onder leiding van Daniel Reuss en met solisten als Henk Neven (Christus) en Thomas Walker (Evangelist), buigen ze zich na het succes van 2017 opnieuw over Bachs Johannes Passion. Korter, maar ook intenser. Zo ervaren veel muziekliefhebbers de Johannes-Passion van Bach, als ze hem met de Matthäus vergelijken. Lees meer.

Bekijk ook Serie A met Die Jahreszeiten, Psalm 151 en Giaches de Wert:

Serie A, Rang 1

Serie A, Rang 2

Cappella Brochure 2018 2019

Bekijk onze seizoensbrochure 2018-2019!

Klik hier

Ontvang nieuws over Cappella Amsterdam