Cuarteto Quiroga & Cappella Amsterdam met intiem nieuw werk

Op donderdagochtend 11 januari organiseert het Muziekgebouw samen met het Spaanse Cuarteto Quiroga en Cappella Amsterdam een openbare repetitie in de Grote Zaal van het Muziekgebouw rond een nieuw werk van de Spaanse componist José Maria Sánchez-Verdú getiteld: La porte de l’enfer. Na afloop is er een gesprek met Thea Derks en de componist.

Het Muziekgebouw gaf Sánchez-Verdú een compositieopdracht speciaal voor dit concert, met steun van Ammodo. Het opdrachtwerk beleeft op donderdagavond 1 februari in het Muziekgebouw de wereldpremière, uitgevoerd door Cuarteto Quiroga en Cappella Amsterdam. Van harte nodigen wij u uit hierbij aanwezig te zijn.

Graag aanmelden voor de repetitie

De openbare repetitie is gratis toegankelijk. Wel is het noodzakelijk dat u zich hiervoor aanmeldt via dit digitale formulier (per aanmelding maximaal 2 personen). Concert donderdag 1 februari 2018 Grote Zaal 20:15 uur
Het concertprogramma van Cuarteto Quiroga + Cappella Amsterdam bevat naast de wereldpremière van José Maria Sánchez-Verdú, het Tweede Strijkkwartet van Arnold Schönberg en Lamentaties van Pierre de la Rue. Dit concert is onderdeel van de Strijkkwartet Biënnale Amsterdam 27 januari t/m 3 februari in het Muziekgebouw.

Voor meer informatie over dit concert (mét inleiding) en kaarten zie: www.muziekgebouw.nl/cuartetoquiroga

Concert

Tickets

Cappella Brochure 2018 2019

Bekijk onze seizoensbrochure 2018-2019!

Klik hier

Ontvang nieuws over Cappella Amsterdam