De Koorbiënnale biedt een uitgelezen kans om vocale ensemblemuziek van vastgeroeste tradities en conventies te verlossen. In This Is Your Life creëren Cappella Amsterdam en presentator Lex Bohlmeijer een voorstelling waarbij inbreng vanuit het publiek onmisbaar is.

Bohlmeijer interviewt diverse luisteraars over betekenisvolle gebeurtenissen in hun leven, Cappella Amsterdam antwoordt en spiegelt hun verhalen met een passende compositie. Het koor heeft twaalf composities paraat, variërend van Palestrina en Bach tot meer hedendaags repertoire, in de overtuiging dat deze geheime muziekcollectie de lading kan dekken van alles wat er in de zaal wordt verteld.

Het hele concert speelt zich af in een intieme setting, voor wie zich laat interviewen is er een bijzondere plaats gereserveerd... De Koorbiënnale heeft al twee gasten uitgenodigd om te komen spreken, maar waarom neemt u zelf niet deel aan de voorstelling? Als u uw verhaal met ons wilt delen, laat het ons weten! Er is een gerede kans dat uw ervaringen worden vertaald in onvergetelijke muziek. Aanmelden kan via info@koorbiennale.nl. In het geval velen zich melden wordt de meest optimale selectie uit de verhalen gemaakt.


Cappella Amsterdam o.l.v. Daniel Reuss

Lex Bohlmeijer - presentator/interviewer


Concert

Tickets

Cappella Brochure 2018 2019

Bekijk onze seizoensbrochure 2018-2019!

Klik hier

Ontvang nieuws over Cappella Amsterdam