Eenmalig schenken

Elke schenking is welkom!

U kunt een eenmalige schenking onder vermelding van 'Schenking' overmaken op rekening NL19 ABNA 0492 6536 15 (IBAN) ten name van Stichting Cappella Amsterdam. Kunt u ons een mail sturen met uw gegevens, zodat wij u kunnen bedanken voor uw gift?

Volgens de Geefwet komt enkel het deel van de eenmalige giften dat boven 1% van uw verzamelinkomen uitkomt in aanmerking voor fiscale aftrek. Omdat Cappella Amsterdam is aangemerkt als Algemeen nut beogende instelling (ANBI), is over dat bedrag bovendien een 'multiplier' van 25% van toepassing. Dit betekent dat u uw gift mag vermenigvuldigen met deze multiplier en dat bedrag mag aftrekken van uw verzamelinkomen.

Let op: wij doen onze uiterste best om de betrouwbaarheid van de informatie op deze website te waarborgen. Echter: bestudeer altijd goed welke uitwerking wet- en regelgeving voor uw persoonlijke situatie hebben.

Cappella Amsterdam is aangemerkt als een culturele Algemeen nut beogende instelling (culturele ANBI). Vanaf 1 januari 2014 dienen culturele ANBI's bepaalde gegevens publiekelijk te hebben gemaakt. Deze gegevens, waaronder een financiële verantwoording en een beleidsplan zijn te vinden op de website van de Federatie van werkgeversverenigingen in de Cultuur (FC).

Cappella Brochure 2017 2018

Bekijk onze seizoensbrochure 2017-2018!

Klik hier

Ontvang nieuws over Cappella Amsterdam