Word Vriend van Cappella Amsterdam

“Best Classical Music recording of 2016”, zegt de New York Times over onze laatste cd met de Kanon Pokajanen van Arvo Pärt. "Het koor Cappella Amsterdam en dirigent Daniel Reuss leveren een wereldprestatie in de spirituele Kanon Pokajanen van de Estse componist Arvo Pärt. Alles klopt, vanaf de eerste maat.” - schreef de jury van de Edison Klassiek 2017.

Om de projecten van Cappella Amsterdam mogelijk te blijven maken is de steun van particulieren daadwerkelijk onmisbaar. Wilt u met uw schenking muziek blijvend laten klinken? Uw steun maakt muziek!

Cappella Amsterdam is een van de twee professionele kamerkoren van Nederland. Met professionele zangers onder leiding van chef-dirigent Daniel Reuss laat het koor klassieke muziek horen van oude meesters zoals Bach en Mozart tot hedendaagse componisten als Vivier en Pärt. Het koor zet zich ook in om Nederlands erfgoed zoals Sweelinck en Ton de Leeuw in kerken en concertzalen te brengen. Cappella Amsterdam treedt op door heel Nederland en daarbuiten, en werkt samen met ondermeer het Orkest van de Achttiende Eeuw, Nationale Opera en Ballet en het Holland Festival. Bij harmonia mundi verschijnen met regelmaat cd’s van Cappella Amsterdam.

‘Zingen is de meest directe manier van musiceren. Met dit menselijk instrument leg je een directe verbinding tussen ‘de ziel’ en wat er muzikaal gebeurt. Voor elkaar krijgen dat het ook zo klinkt, dat zie ik als de mooiste kant van mijn vak. Als dat lukt, gebeurt er iets heel bijzonders.’ - Daniel Reuss, chef-dirigent van Cappella Amsterdam


Hoe kunt u ons steunen?

- Word Vriend van Cappella Amsterdam met een Periodieke Schenking. U geeft ons de zekerheid van uw bijdrage voor 5 jaar en geniet zelf van de bijkomende belastingvoordelen (uw gift zelfs voor 125% aftrekbaar vanwege de Geefwet). Download hier het formulier voor Periodieke Schenking . U kunt dit formulier per post of e-mail naar ons retour sturen. Of lees eerst meer over de belastingvoordelen bij een Periodieke Schenking.

- Word Vriend van Cappella Amsterdam met een Jaarlijkse Machtiging. U geeft ons de zekerheid van uw jaarlijkse bijdrage tot wederopzegging. Ook als u uw bijdrage liever zelf overmaakt, kunt u op deze manier aangeven dat u ons structureel wil ondersteunen. Download hier het formulier voor Jaarlijkse Machtiging . U kunt dit formulier per post of e-mail naar ons retour sturen.

- Word Vriend van Cappella Amsterdam met een Eenmalige Schenking. U kunt uw bijdrage met iDeal overmaken via onderstaand donatieformulier of zelf overmaken op NL 19 ABNA 0492 6536 15 op naam van Stichting Cappella Amsterdam. Indien het laatste, geeft u ons uw gegevens door per e-mail? Dan houden we u op de hoogte van onze activiteiten!

- Wilt u met uw bedrijf Sponsor worden van Cappella Amsterdam? Of kent u mensen uit het bedrijfsleven die een sponsoring met ons koor willen aangaan? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden en wensen te bespreken.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met Hans Schimmel via vrienden@cappellaamsterdam.nl of 020-5191866. Formulieren kunt u e-mailen naar vrienden@cappellaamsterdam.nl of per post sturen naar Cappella Amsterdam, Antwoordnummer 11321, 1000 PJ Amsterdam (postzegel hoeft niet, maar mag wel).

Donatieformulier

Geef hieronder aan hoeveel u wilt doneren en vul uw gegevens in. U wordt vervolgens naar de betaalpagina van iDeal via Mollie doorverbonden waar u de betaling kunt voltooien. Zie hier ons privacybeleid.

Bedrag(in €)
Periode
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Nieuwsbrief ontvangen?
Opmerkingen
 
Cappella Brochure 2018 2019

Bekijk onze seizoensbrochure 2018-2019!

Klik hier

Ontvang nieuws over Cappella Amsterdam