Vriendenactie voortbestaan Cappella Amsterdam

Word Voorvechter van Cappella Amsterdam!

Op 2 augustus bereikte ons het verbijsterende en onbegrijpelijke nieuws dat Cappella Amsterdam geen subsidie meer krijgt van het Fonds Podiumkunsten. Na momenten van ongeloof bereikten ons vele berichten van fans, collega’s en vrienden die het mogelijke verdwijnen van Cappella Amsterdam niet kunnen geloven of accepteren. Wij gaan dan ook niet zonder slag of stoot stoppen met het maken van bijzondere, mooie, ontroerende en rakende koormuziek.

Wat gaan wij doen?

Bestuur en directie zijn inmiddels een juridische procedure gestart waarin ze het besluit van het Fonds Podiumkunsten aanvechten, om zo alsnog structurele subsidie voor ons koor te krijgen. Daarnaast zijn ze in gesprek met diverse andere fondsen en financiers om bepaalde projecten toch nog mogelijk te kunnen maken. Dit zal echter tijd kosten, en in de tussentijd willen wij natuurlijk niet stilzitten maar mooie muziek blijven maken. Daarvoor hebben we uw steun nodig.

Hoe kunt u ons helpen?

Word Voorvechter van Cappella Amsterdam! Met een stabiele basis aan vele kleine en grotere donateurs kunnen wij aan de overheid en aan potentiële nieuwe financiers laten zien dat er een groot draagvlak bestaat voor Cappella Amsterdam en dat wij het waard zijn om te ondersteunen. Bovendien maakt u onze concerten en samenwerkingen in het muziektheater ook op langere termijn mogelijk.

Voorvechter – 1.000 euro of meer

Wilt u dat Cappella Amsterdam blijft bestaan en ons koor en de concerten structureel en substantieel ondersteunen? Word dan Voorvechter voor 1.000 euro per jaar (of meer). Als Voorvechter staat u voorin de linies om het voortbestaan van Cappella Amsterdam mogelijk te maken. U zorgt met uw (aftrekbare) gift voor een substantiële basis waarmee Cappella Amsterdam haar werk kan financieren. Vanzelfsprekend bedanken wij voor uw genereuze gift met een welkomstgeschenk, waar we u persoonlijk over benaderen. U kunt hieronder meteen uw donatie overmaken via iDeal. Wij nemen contact met u op om met u af te stemmen of u ons meerdere jaren wil ondersteunen. Voor vragen kunt u contact opnemen via publiciteit@cappellaamsterdam.nl of 020-5191866.

Voorvechter – overige donaties

Kunt u minder missen, maar wilt u ons toch een substantieel hart onder de riem steken? Cappella Amsterdam is nu gebaat bij elke gift, die haar blijvend kan laten zingen. Wilt u dat het koor blijft voortbestaan, doe dan een donatie via onderstaand formulier. Het staat u geheel vrij uw eigen bedrag te bepalen. Wij nemen per e-mail contact met u op om af te stemmen of u ons eenmalig of structureel wil steunen in de toekomst.

Hoe kan ik nog meer helpen?

Stuur dit bericht door aan vrienden, familie, collega’s en andere muziekliefhebbers. Alle steun kan ons helpen in de strijd om bijzondere koormuziek te blijven maken. En laat bij uw steun ook weten waarom u vindt dat Cappella Amsterdam koormuziek moet blijven maken, zodat we alle steunbetuigingen kunnen gebruiken om aan te tonen dat we niet wegbezuinigd mogen worden.

Donatieformulier

Geef aan hoeveel u wilt doneren en vul uw gegevens in. U wordt vervolgens naar de betaalpagina van iDeal via Mollie doorverbonden waar u de betaling kunt voltooien.

Bedrag(in €)
Periode
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Nieuwsbrief ontvangen?
Opmerkingen
 
Cappella Brochure 2016 2017

Ontvang onze seizoenbrochure 2016-2017!

bestellen

Ontvang nieuws over Cappella Amsterdam