Vriendenactie voortbestaan Cappella Amsterdam

Word Voorvechter van Cappella Amsterdam!

In augustus 2016 ontving Cappella Amsterdam van het Fonds Podiumkunsten een afwijzing van zijn subsidieaanvraag voor de Kunstenplanperiode 2017-2020. Tegen dat besluit, waardoor Cappella Amsterdam bijna een half miljoen euro subsidie op jaarbasis verloor, hebben we een bezwaarprocedure gestart. Het Fonds Podiumkunsten heeft de uitslag van die bezwaarprocedure bekend gemaakt.

Het bestreden besluit is weliswaar gedeeltelijk herzien, maar dat leidt dit niet tot een wijziging van het oordeel en het eerdere besluit blijft gehandhaafd: geen subsidie voor Cappella Amsterdam voor de periode 2017-2020.

Natuurlijk zijn wij teleurgesteld, maar we gaan dapper door. Bestuur en directie onderzoeken op dit moment de mogelijkheden tot verdere (juridische) stappen. Tegelijkertijd zet het koor met ondersteuning van particulieren, publieke en private fondsen de activiteiten voort. Gezien het aanzien van Cappella Amsterdam in de Nederlandse en internationale muziekwereld, de (inter)nationale samenwerkingsverbanden en de betekenis van het koor voor de ontwikkeling van en talentontwikkeling in de internationale koormuziek, is het ondenkbaar het koor op te heffen. Cappella Amsterdam wil blijven zingen en zijn toekomstplannen doorzetten! Daarvoor hebben we ook uw hulp nodig.

Hoe kunt u ons helpen?

Word Voorvechter van Cappella Amsterdam! Met een stabiele basis aan vele kleine en grotere donateurs kunnen wij aan de overheid en aan potentiële nieuwe financiers laten zien dat er een groot draagvlak bestaat voor Cappella Amsterdam en dat wij het waard zijn om te ondersteunen. Bovendien maakt u onze concerten en samenwerkingen in het muziektheater ook op langere termijn mogelijk.

Voorvechter – 1.000 euro of meer

Wilt u dat Cappella Amsterdam blijft bestaan en ons koor en de concerten structureel en substantieel ondersteunen? Word dan Voorvechter voor 1.000 euro per jaar (of meer). Als Voorvechter staat u voorin de linies om het voortbestaan van Cappella Amsterdam mogelijk te maken. U zorgt met uw (aftrekbare) gift voor een substantiële basis waarmee Cappella Amsterdam haar werk kan financieren. Vanzelfsprekend bedanken wij voor uw genereuze gift met een welkomstgeschenk, waar we u persoonlijk over benaderen. U kunt hieronder meteen uw donatie overmaken via iDeal. Wij nemen contact met u op om met u af te stemmen of u ons meerdere jaren wil ondersteunen. Dat kan bijvoorbeeld via een periodieke schenking   of een meerjarige machtiging. Voor vragen kunt u contact opnemen via vrienden@cappellaamsterdam.nl of 020-5191866.

Voorvechter – elk bedrag is welkom

Kunt u minder missen, maar wilt u ons toch een substantieel hart onder de riem steken? Cappella Amsterdam is nu gebaat bij elke gift, die haar blijvend kan laten zingen. Wilt u dat het koor blijft voortbestaan, doe dan een donatie via onderstaand formulier. Het staat u geheel vrij uw eigen bedrag te bepalen. Wij nemen per e-mail contact met u op om af te stemmen of u ons eenmalig of structureel wil steunen in de toekomst. U kunt ook ook het machtigingsformulier voor structurele ondersteuning of periodieke schenking  invullen en naar ons mailen of per post sturen.

Hoe kan ik nog meer helpen?

Stuur dit bericht door aan vrienden, familie, collega’s en andere muziekliefhebbers. Alle steun kan ons helpen in de strijd om bijzondere koormuziek te blijven maken. En kom naar onze concerten, we zien u daar graag!

Donatieformulier

Geef aan hoeveel u wilt doneren en vul uw gegevens in. U wordt vervolgens naar de betaalpagina van iDeal via Mollie doorverbonden waar u de betaling kunt voltooien.

Bedrag(in €)
Periode
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mailadres
Nieuwsbrief ontvangen?
Opmerkingen
 
Cappella Brochure 2017 2018

Bekijk onze seizoensbrochure 2017-2018!

Klik hier

Ontvang nieuws over Cappella Amsterdam